Food Expo 2016

Food Expo 2016

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ομάδα επιστημόνων και ακαδημαϊκών από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δρ. Πωλ Φαρατζιάν έδωσαν το παρόν στην εξαιρετικά πετυχημένη έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2016.

Η εισήγηση του Πωλ Φαρατζιάν στα πλαίσια των ειδικών σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν, αφορούσε τον τρόπο επικοινωνίας των επιστημονικών δεδομένων που ενισχύουν την παρουσία και πώληση των ελληνικών Μεσογειακών τροφίμων και ποτών σε καταστήματα λιανεμπορίου στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.foodexpo.gr/newsdetails/food-expo-seminars-36913.htm?lang=el&path=1508291562