Διαιτολόγοι Μαρούσι

Πωλ Φαρατζιαν
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ο Πωλ Φαρατζιάν είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και έχει αποκτήσει Masters στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen στη Σκοτία από το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, με αντικείμενο την Αθλητική Διατροφή και το Μεταβολισμό.

Από το 2006 ο διαιτολόγος κ. Πωλ Φαρατζιάν λειτουργεί διαιτολογικό γραφείο στα Νότια Προάστια όπου εξυπηρετεί ασθενείς και από τα Βόρεια Προάστια (π.χ Μαρούσι).

Σχετικοί όροι: Διαιτολόγος Μαρούσι | ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΟΥΣΙΥπηρεσίες

Αναζητώντας διαιτολογοι σε Μαρουσι (Βόρεια Προάστια) και Αττική θα θελαμε να ευχαριστήσουμε όλο το πελατολόγιό μας για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του κ. Πωλ Φαρατζιάν έχοντας ως βασικό σημείο αναφοράς τις παρεχόμενες διαιτολογικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου:

– Απώλεια βάρους
– Διατήρηση βάρους
– Διαχείριση βάρους παιδιών και εφήβων
– Εξατομικευμένο διαιτολόγιο για αθλητές
– Εξατομικευμένο διαιτολόγιο για ευπαθείς ομάδες
– Ανάλυση σύσταση σώματος
– Μέτρηση βασικού μεταβολισμού
– Διαιτολόγος από απόσταση (συνεδρίες μέσω Skype)


ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Απώλεια βάρους

Ο διαιτολόγος κ. Πωλ Φαρατζιάν γνωρίζει ότι η εφαρμογή ενός διαιτολογίου, από μόνη της, δεν επιφέρει τα επιθυμητά μακροχρόνια αποτελέσματα. Μπορεί να χάσουμε προσωρινά βάρος, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα το επαναπροσλάβουμε σε βάθος χρόνου. Στο πλαίσιο και σε αναζήτηση διαιτολογοι μαρουσι, καλέστε μας προκειμένου να πετύχουμε μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε τα κιλά που χάνονται να μην τα ξαναπέρνετε πίσω.

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Διατήρηση βάρους

Ως διαιτολόγοι πιστεύουμε ότι μυστικό για τη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους αποτελεί η υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών. Είτε μένετε στο Μαρούσι είτε σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής, κατόπιν της επίσκεψής σας στο διαιτολογικό μας γραφείο στα Νότια Προάστια τονίζεται με κάθε τρόποο ότι η διατήρηση του αποτελέσματος πρέπει να γίνεται σε όλη την περίοδο του αδυνατίσματος αναγνωρίζοντας αρχικά τους λόγους για τους οποίους αυξήθηκε το βάρος και στοχεύοντας στην αλλαγή των συγκεκριμένων προβληματικών συνηθειών.

Διαχείριση βάρους παιδιών

Η αύξηση του επιπολασμού υπέρβαρου/παχυσαρκίας σχετίζεται με αυξημένα ποσοστά υπέρτασης, μεταβολικού συνδρόμου και διαβήτη τύπου 2 από την παιδική ηλικία. Εάν λάβουμε υπόψη την απομάκρυνση από το μοντέλο της Μεσογειακής διατροφής, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα της επιδημιολογικής μελέτης GRECO μόνο το 4,3% των παιδιών ακολουθεί σε σημαντικό βαθμό τις συστάσεις της Μεσογειακής πυραμίδας διατροφής, δημιουργείται ένα κοκτέιλ αρνητικών προδιαθεσιακών παραγόντων που θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική υγεία των παιδιών και ως ενήλικες.